Svet-Stranek.cz
viktoriaradim.freepage.cz
TJ VIKTORIA RADIM

Napsali o nás:viktoriaradim.freepage.cz

Napsali o nás

Nervózní derby Polepy zvládly a radují se z titulu podzimního krále

Polepy – Měl to být svátek fotbalu. Ačástečně také byl. Vždyť mezi prvním a čtvrtým týmem tabulky I. A třídy padlocelkem pět gólů. Okresní derby mezi Polepy a Radimí ale mělo i druhou stránkumince.

Polepy - Radim 3:2

 Třeba zkrat Lukáše Kmocha, nebo podivné výrokyrozhodčích. Duel nakonec lépe zvládl lídr soutěže, čímž si před dohrávkou vJílovišti zajistil titul podzimního krále.

„Náš výkon v prvním poločase byl na těžkém a ne přílišrovném terénu poměrně kvalitní. Hráli jsme fotbal a vytvořili si několikbrankových příležitostí, bohužel ty branky jsme nedali. A pak jsme z náhodnésituace inkasovali. Naštěstí se nám podařilo do přestávky branku dát. Popřestávce to bylo hodně nervózní a hře to ubralooboustranně na kvalitě. Fotbal se už moc nehrál. My navíc po zkratu přišli oLukáše Kmocha. Výsledek jsme nakonec ubránili. Ale druhý poločas znaší strany nebyl dobrý," uvedl trenér Polep Bohuslav Mokříž.

„Věděli jsme, že mužstva sem jezdí bránit a hrát nabrejky a s podobnou taktikou jsme vyrukovali i my. Brali jsme ohled také na to,jaké máme hráče a jak hrajeme venku. Chtěli jsme hrát víc na zkráceném hřišti,abychom jim nedávali prostor pro kombinaci. Myslím si, že se nám to to docela podařiloa zápas byl docela zajímavý a rušný. Padlo i hodně gólů. Závěr byl možná ažpříliš nervózní. Nemám klukům moc co vytknout. S jejich výkonem jsem spokojený.Škoda, že nám chyběli dva hráči, protože jsme mohli ještě víc kvalitnějiprostřídat," řekl po utkání trenér Radimi Petr Šafránek.

 Branky: 37.Paták, 49. Vojtíšek, 62. Suchánek – 31. Slunéčko z PK, 53. Havránek. Rozhodčí:Šmejkal. ŽK: Paták, Slezák – Baško, Dittrich. ČK: 66. L. Kmoch (P). Diváci: 120. Poločas: 1:1.

Polepy: Kubrycht – Růžička, Suchánek,Kalivoda, Dolejší – Dušek (46. Vojtíšek), L. Kmoch, Paták, Javorek – Müller,Slezák (81. Karkoš).


Radim: Polák – Macháček, Novák, Baško,Dittrich (52. Pohanka) – Hrstka, Jirků, Exner (62. Janoušek), Čábelka –Slunéčko

Autor: René Volf